З метою попередження епідемічних ускладнень в дитячих організованих колективах
необхідно забезпечити:
- суворе дотримання термінів реалізації продуктів та готових страв, не допускати їх
використання після його закінчення
- необхідні температурні умови зберігання продуктів харчування, в т. ч. що швидко
псуються, з дотриманням принципу товарного сусідства;
- суворе дотримання технології приготування страв;
- своєчасне проведення вологого прибирання на харчоблоці, в т. ч. генерального із застосуванням дезінфікуючих засобів;
- суворе дотримання правил миття посуду, розробного інвентаря та обладнання, обробки яєць;
- використання технологічного та розробного інвентаря згідно маркування;
- проходження працівниками закладу медичного огляду, дотримання правил особистої
гігієни.
Не допускати наявність побутових комах та гризунів.
Немає коментарів:
Дописати коментар