понеділок, 30 жовтня 2023 р.

 З метою попередження епідемічних ускладнень в дитячих організованих колективах

                                                                 необхідно забезпечити:

- суворе дотримання термінів реалізації продуктів та готових страв, не допускати їх 

використання після його закінчення

- необхідні температурні умови зберігання продуктів харчування, в т. ч. що швидко 

псуються, з дотриманням принципу товарного сусідства;

- суворе дотримання технології приготування страв;

- своєчасне проведення вологого прибирання на харчоблоці, в т. ч. генерального із застосуванням дезінфікуючих засобів;

- суворе дотримання правил миття посуду, розробного інвентаря та обладнання, обробки яєць;

- використання технологічного та розробного інвентаря згідно маркування;

- проходження працівниками закладу медичного огляду, дотримання правил особистої 

гігієни.

Не допускати наявність побутових комах та гризунів.

Немає коментарів:

Дописати коментар